HTML

Gázóra csere 8-tól 14 óráig???

Szeretném ha leírnátok ide, hogy mivel vagytok elégedetlenek a szolgáltatások, számlázások és egyebek terén!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Elsőnek a gázóra cseréről

2010.04.16. 11:44 lyin

Néhány nappal ezelőtt kézhez kaptam a gázszolgáltatóm levelét, hogy a gázórám elöregedett (10 éves lett), ezért le kell cserélni. A megadott telefonszámot tárcsázva megpróbáltam időpontot egyeztetni a csere lehetséges időpontjáról és legnagyobb meglepetésemre a diszpécser hölgy közölte, hogy munkanapon 8-tól 14 óráig van erre lehetőség. Kérdeztem tőle, hogy esetleg jóval 8 előtt (mondjuk fél 7) vagy 16 óra után nem lenne-e lehetséges, mert mint afféle dolgozó ember 8 és 16 óra között a munkahelyemen töltöm az időmet. Sajnos -mondta- nem lehetséges csak szigorúan 8-tól 14-ig.

Szóval a lehetőségeim a következők:

1. megkérem már kb. 123-szor a szomszéd nénit, hogy engedje már be hozzám valakit (most éppen a gázszerelőt). Ezt a lehetőséget az utóbbi időben nem nagyon preferálom, az öreg néninek van éppen elég baja a nélkül is, hogy egy bizonytalan időben érkező szerelőre várva töltse a délelőttjét.

2. szabadságot veszek ki, esetleg a párom. Ez persze megint nem tetszik nekem, mert erre elpazarolni egy napot számomra nem éri meg.

Mi lehetne a megoldás?

Legegyszerűbb talán az volna, hogy az a fránya szerelő ne reggel 8-tól menjen munkába, hanem mondjuk déltől és akkor talán megoldható lenne az este 8-ig tartó műszakjában, hogy megszerelje, kicserélje az éppen arra érdemes dolgokat. 12-től 16-ig foglalkozhatna azokkal, akik otthon vannak ebben az időintervallumban, utána pedig a többiekkel, akik a du. 4-es munkavég után esetleg csak 5-re érnek haza.

Szólj hozzá!

Címkék: érthetetlen gázóra fogyasztókért

A bejegyzés trackback címe:

https://ezgaz.blog.hu/api/trackback/id/tr261926456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása